Ολοκληρωμένη φροντίδα-συντηρηση μαρμάρων-λίθων-γρανιτών-μνημειων-κεραμικών-τεχνογρανιτών-cotto. Λείανση-υάλωση-αδιαβροχοποίηση-ειδικός καθαρισμός-αδιαβροχοποίηση

Finalit για Δήμους & Δημ. Οργανισμούς

horizontal break

Προσόψεις

Συτήρηση Προσόψεων και εισόδων. Απο τον ειδικό καθαρισμό εως την πλήρη συντήρηση και αδιαβροχοποίηση και επαναφορά σε αρχική όψη. Προσόψεις επενδεδυμένες με μάρμαρο, γρανίτη, φυσικούς ή τεχνιτούς λίθους και τεχνοτροπίας artifisiel συντηρούνται με απολύτως φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο.

Πλατείες και Πάρκα

Αναλαμβάνουμε την ειδική συντήρηση πλατειών και πάρκων. Απο την αφαίρεση Graffiti, τσίχλας, περιβαλλοντικών αποθέσεων μέχρι και την πλήρη επαναφορά σε αρχική όψη των δαπέδων, συντριβανιών και γενικότερα όλων των στοιχείων. Μια άριστη αδιαβροχοποίηση θα προστατέψει και θα διευκολύνει την καθημερινή καθαριότητα.

Αγάλματα και μνημεία

Ειδικός καθαρισμός με όλες τις αναγνωρισμένες μεθόδους και επαναφορά σε αρχική μορφή. Προτομές, Ανδριάντες, Σκουπλτούρες και Μνημεία αποκτούν τηνλάμψη που τους αναλογεί. Με κατάλληλη αδιαβροχοποίηση προστατεύουμε μακροχρόνια απο βανδαλισμούς και απο περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Τράπεζα της Ελλάδος

Εξολοκλήρου συντήρηση των προσόψεων του κεντρικού Καταστήματος Αθηνών με τακτική παρακολούθηση και επάμβαση εντός 24ώρου και την συντήρηση του Υποκαταστήματος θεσσαλονίκης. Απο τα σημαντικότερα μας έργα στην Ελλάδα. Η κύρια επίβλεψη των κτιρίων ανήκει στις τεχνικές υπηρεσίες του Οργανισμού και ή επιλογή μας έγινε μετά απο έγκριση της αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

Δήμοι

Εξολοκλήρου συντήρηση διαφόρων επιφανειών και αντικειμένων. Μερικοί απο τους Δήμους που μας εμπιστεύονται είναι ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Δήμος Καλαμαριάς, ο Δήμος θέρμης κ.α. Επεμβαίνουμε εκεί όπου απαιτείται πιστοποιημένη εργσία και αποτελεσματικότητα. Σε αρκετούς Δήμους όπου το τεχνικό προσωπικό είναι καταρτισμένο ή εκπαιδευμένο προμηθεύουμε τα ειδικά μας χημικά διευκολύνοντας την τακτική συντήρηση.

Diana Memorial hyde Park London

Εξολοκλήρου επεξεργασία του μνημείου προς μνήμην της πριγκιπισας Diana και τακτική ετήσια συντήρηση. Η επιλογή της Finalit έγινε μετά απο διεθνή διαγωνισμό με βασικά κριτήρια την ποιότητα των υλικών επεξεργασίας και την κατάρτιση του τεχνικού προσωπικού που θα αναλάμβανε το πολύ σημαντικό αυτό έργο για τους Λονδρέζους.
horizontal break