Ολοκληρωμένη φροντίδα-συντηρηση μαρμάρων-λίθων-γρανιτών-μνημειων-κεραμικών-τεχνογρανιτών-cotto. Λείανση-υάλωση-αδιαβροχοποίηση-ειδικός καθαρισμός-αδιαβροχοποίηση

Finalit για Ξενοδοχεία

Ολική Συντήρηση

Επιφάνειες όπως συντριβάνια ή καταρράκτες εμφανίζουν πάντα επιστρώσεις αλάτων και βρύα. Η εικόνα αυτή συχνά απαιτεί ετήσια συντήρηση. Με τα ειδικά μας αδιαβροχοποιητικά διευκολύνουμε την διαδικασία συντήρησης στο μέγιστο. Μετά την συντήρηση πραγματοποιούμε αδιαβροχοποίηση. Οποιαδήποτε επικάθηση θα είναι πλέον επιφανειακή. Παράλληλα , τα ειδικά πρόσθετα Finalit στο κύκλωμα νερού προστατεύουν από την ενοχλητική εμφάνιση της πρασινάδας.

Επεξεργασία

Η επεξεργασία των επιφανειών πραγματοποιείται πάντα με τρόπο ώστε να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά που τους έχουν αποδοθεί . Τέτοια είναι : ικανότητα αντιολίσθησης , υάλωση (το γυάλισμα) , στεγανότητα , αρμολόγηση , χρωματισμοί αρμών κλπ. εκτός και εάν επιθυμούμε αλλαγή .

Ειδικός Καθαρισμός

Παλαιότερες συντηρήσεις που πραγματοποιήθηκαν με λανθασμένο τρόπο ή υλικά αφήνουν πάντα το αποτύπωμά τους. Σε πολλές περιπτώσεις επεμβαίνουμε για την διόρθωση τέτοιων ελαττωμάτων όπως η αφαίρεση “βερνίκι πέτρας” από επένδυση λουτρών και WC.

Cotto

Πολύ συχνή δαπεδόστρωση κυρίως σε παραδοσιακά Ξενοδοχεία. Η εταιρία μας αναλαμβάνει μια εξ’ολοκλήρου συντήρηση αυτού του υλικού με ταυτόχρονη διατήρηση του για πολλά έτη.

Εργασίες συντήρησης

  • Λουτρών
  • Παγκων Νιπτήρων και Μπάρ
  • Χώρων Spa
  • Κλιμακοστασίων

Εκτελούμε ειδικούς καθαρισμούς και επαναφορά σε αρχική όψη επιφανειών όπως των εισόδων και Lobby, περιμετρικούς χώρους πισίνας, των εστιατορίων, των Spa, κ.α.  Η πολυκοσμία και ο φόρτος εργασιών συνεισφέρουν στην πρόωρη φθορά και στην συσσώρευση προβλημάτων της γενικότερης εικόνας των ξενοδοχειακών μονάδων. Συχνά , η πρόχειρη ή ακόμα και απούσα τακτική συντήρηση εντείνουν τα προβλήματα. Με την κατάλληλη μεθοδολογία επαναφέρουμε τις επιφάνειες στην αρχική τους μορφή και όψη αποδίδοντας και πάλι την αρχική διακοσμητική τους αξία.

horizontal break

Antislip επεξεργασία

Προστασία απο πτώση κυρίως για όλους τους χώρους. Η επεξεργασία πραγματοποιείται χωρίς την απώλεια της γυαλάδας, και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως άριστη προστασία έναντι λεκέδων. Με ενδεδειγμένη καθημερινή φροντίδα παρέχουμε και εγγύηση εως 3 χρόνια. Μια απολύτως ενδεδειγμένη επεξεργασία κυρίως σε δάπεδα γύρω απο πισίνα, Spa, Lobby και εστιατόρια .Πιστοποιημένη εφαρμογή που αυξάνει την αντιολίσθηση εως R12.

Λείανση & Υάλωση

Όλες  οι επιφάνειες λειάνονται και γυαλίζονται με οικολογικές μεθόδους χωρίς την χρήση επικίνδυνων χημικών, κερί ή παρκετίνη. Η επεξεργασία στηρίζεται στην χρήση ειδικών λειαντικών διαμαντιών και νερού και χωρίς την δημιουργία σκόνης. Η επιφάνειες αποκτούν μια φυσική και ανθεκτική γυαλάδα. Η καθημερινή φροντίδα και καθαρισμός διευκολύνεται στο μέγιστο με τις πιστοποιημένες αδιαβροχοποιήσεις μας.

Αδιαβροχοποίηση

Αδιαβροχοποίηση με πιστοποιημένα υλικά μας. Μέγιστη προστασία και εύκολος καθημερινός καθαρισμός όλων των χώρων. Με την χρήση του καθαριστικού μας Finalit No40 σας παρέχουμε εως 3 χρόνια εγγύηση.

Χώροι όπως εστιατόρια, μπαρ, είσοδοι και Lobby, δωμάτια και διάδρομοι προστατεύονται στο μέγιστο από λεκέδες λαδιού, ποτών και κρασί, περιβαλλοντικών αποθέσεων και λάσπης.

Sofitel Bayrische Post Munich

Εξολοκλήρου συντήρηση των χώρων του Spa, των λουτρών όλων των δωματίων και διαφόρων άλλων επιφανειών. Είμαστε βασικός συνεργάτης τακτικής συντήρησης. Φροντίζουμε όλες τις επιφάνειες αποτελούμενες απο λίθους, μάρμαρα και γρανίτες.

Pome Granate Potidea Chalkidiki

Εξολοκλήρου συντήρηση των επενδεδυμένων δαπέδων και αδιαβροχοποίηση του εσωτερικού. Ειδικός καθαρισμός των δαπέδων του εξωτερικού χώρου. Αντιολισθητική αδιαβραχοποίηση των δαπέδων του Spa και προστατευτική αδιαβροχοποίηση των χώρων των εστιατορίων.

Costa Navarino Pylos

Εξολοκλήρου επεξεργασία των δαπέδων του χωρου πισινών. Στο σύνολο 2000 τ.μ. επεξεργαστηκαν και πλέον οι επισκέπετες δεν κινδυνεύουν απο ολίσθηση.
horizontal break