Ολοκληρωμένη φροντίδα-συντηρηση μαρμάρων-λίθων-γρανιτών-μνημειων-κεραμικών-τεχνογρανιτών-cotto. Λείανση-υάλωση-αδιαβροχοποίηση-ειδικός καθαρισμός-αδιαβροχοποίηση

ANTI Graffiti Finalit

 

Ίσως ο κυριότερος παράγοντας φθοράς και αλλοίωσης της εικόνας που παρουσιάζουν Κτίρια, Πάρκα, Πινακίδες, Μνημεία κτλ σήμερα είναι τα λεγόμενα GRAFFITI. Απο απλές υπογραφές(tags) , οπαδικά συνθήματα μεχρι και επαναστατικά μηνύματα συναντόνται σχεδόν παντού.  Πολλές προσπάθειες Ιδιοτών, Δήμων και Οργανισμών εχούν σκοπό την εξάληψη του φαινομένου αυτού.

Αντιμετώπιση

Η επεξεργασία των επιφανειών πραγματοποιείται πάντα με τρόπο ώστε να μην αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά που τους έχουν αποδοθεί . Τέτοια είναι: υφή, χρωματισμός,  υάλωση (το γυάλισμα) , στεγανότητα , κτλ.. Η αφαίρεση πραγματοποιείται πάντα με επιλογή της κατάλληλης μεθοδολογίας και εξαρτάται κυρίως απο την επιφάνεια πάνω στην οποίαν υπάρχουν Graffiti.

Μέθοδοι επεξεργασίας

Ανάλογα με την ευαισθησία της επιφάνειας, το υλικό της, την μορφή και απορροφητικότητα της χρησιμοποιούνται αντίστοιχες μέθοδοι αφαίρεσης. Απο απλή υδροβολή μέχρι βολές με Laser , συνδιαστηκά ή μη με τα χημικά μας. Τα διαθέτουμε όλα.  Πρωταρχικός σκοπός η αφαίρεση του Graffiti και μόνο , χωρίς την φθορά του υποστρώματος.

Προσπάθειες αφαίρεσης που πραγματοποιήθηκαν με λανθασμένο τρόπο ή υλικά αφήνουν πάντα το αποτύπωμά τους. Σε πολλές περιπτώσεις επεμβαίνουμε για την διόρθωση τέτοιων ελαττωμάτων όπως την αφαίρεση “σκιάς” ή την αφαίρεση υπολοιμμάτων χρώματος από τους πόρους , αποδίδοντας την επιθυμητή εικόνα.

Προστασια antiGraffiti

Την αφαίρεση ακολουθεί πάντα και η κατάλληλη προστασία. Η επιλογή της εξαρτάται πρωταρχικά απο την ευαισθησία της επιφάνειας και την συχνότητα με την οποίαν επανεμφανίζονται τα Graffiti.

Όλες οι προστασίες μας είναι κατα βάση άχρωμες και διαφανής και δεν αλλοιώνουν στο ελάχιστο την όψη διότι δεν δημιουργούν φίλμ. Η εφαρμογή τους αποδίδει αποτελεσματική προστασία στις επιφάνειες και ο επαναληπτικός καθαρισμός γίνεται για πολλές φορές και πολύ εύκολα.  Διαθέτουμε προστασίες πιστοποιημένες για χρήση σε αρχαία μνημεία και απολύτως κατάλληλες για νεότερα μνημεία.

Η επιλογή προστασιών έναντι Graffiti για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους που δεν επιβλέπονται απο τις αρχαιολογικές υπηρεσίες γίνεται με κριτίριο και πάλι της επιφάνειας αλλά και της συχνότητας επανεμφάνισης και καθαρισμού. Σε κάποιες μόνο περιπτώσεις που ανήκουν στην κατηγορία αυτή προτείνουμε εφαρμογή μιας μόνιμης προστασία τύπου επίστρωσης (φίλμ)

horizontal break

Graffiti σε Μνημεία

Εξειδικευμένη επεξεργασία αφαίρεσης Graffiti με μεγάλη εμπειρία απο Μνημεία και εφαρμογή πιστοποιημένης προστασίας έναντι Graffiti. Μελέτη – Ανάλυση και εκτέλεση δοκιμίων. Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρία μας.

Graffiti και Δήμοι

Σε συνεργασία με Δήμους εκπονούμε ολοκληρωμένες εξτρατίες για την καταπολέμηση και προφύλαξη έναντι Graffiti. Συνεργαστήκαμε με πολλούς Δήμους και γνωρίζουμε άριστα τις εξειδικευμένες απαιτήσεις. Αλλάζουμε την εικόνα της Πόλης.

Graffiti σε Καταστήματα και Οικοδομές

 

Συντηρούμε τις προσόψεις και εισόδους με στόχο την επαναφορά σε αρχική όψη. Επιλέγουμε την καταλληλότερη μέθοδο ώστε να υπάρξει η χαμηλότερη παρεμπόδιση και ενόχληση λόγω εργασιών. Παρέχουμε υπηρεσιές τακτικής συντήρησης σε χαμηλό κόστος ειδικά όταν η επανεμφάνιση Graffiti’s είναι συχνή. σε περίπτωση που επιλέξετε ο καθαρισμός να γίνεται απο το συνεργείο καθαρισμού : ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! Η προστασία μας antiGraffiti επιτρέπει και σε μη εξειδικευμένους να αφαιρούν Graffiti με ευκολία με το αφαιρετικό μας.

ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξολοκλήρου αφαίρεση Graffiti απο πλατείες και εγκαταστάσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης όπως : Νέα Παραλλία, Μνημεία, Βιβλιοθήκες, Πολιτιστικά Κέντρα και πολλά άλλα. Είμαστε βασικός συνεργάτης τακτικής συντήρησης. Φροντίζουμε όλες τις επιφάνειες αποτελούμενες απο λίθους, μάρμαρα Μπετόν Γυαλί, Μέταλλο και Ξύλο.

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Εξολοκλήρου αφαίρεση Graffiti απο Ιερούς Ναούς και Κτίρια της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης . Μεταξύ αυτών και Μνημεία UNESCO όπως ο Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου , Ι.Ν. Αγίας Σοφίας, Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος και πολλοί άλλοι.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εξολοκλήρου τακτική συντήρηση των προσόψεων των καταστημάτων της Τ τ Ε  Αθηνών και Θεσσαλονίκης. Σχεδόν όλα τα Κτίρια είναι χαρακτηρισμένα ώς Μνημεία και η συντήρηση ακολουθείται απο τους αυστηρότερους κανόνες.