Ολοκληρωμένη φροντίδα-συντηρηση μαρμάρων-λίθων-γρανιτών-μνημειων-κεραμικών-τεχνογρανιτών-cotto. Λείανση-υάλωση-αδιαβροχοποίηση-ειδικός καθαρισμός-αδιαβροχοποίηση

Η εταιρία

Η εταιρία Finalit Ηellas, ώς επισημος αντιπρόσωπος της μητρικής Finalit Austria Gmbh, ιδρύεται στην Θεσσαλονίκη με στόχο την προσέγγιση του ελληνικού κοινού προσφέροντας ειδικά προϊόντα καθαρισμού και προστασίας για όλους τους τύπους φυσικούς & τεχνιτούς λίθους, μάρμαρα και γρανίτες. Παράλληλα εκπαιδεύεται ειδική ομάδα τεχνιτών στην ολοκληρωμένη συντήρηση και φροντίδα με την χρήση των προϊόντων της Finalit.Στην συνέχεια εξοπλίζεται και συνεργείο στην Αττική.

Η Finalit , θεωρείται κορυφαία στον τομέα συντήρησης και φροντίδας όλων των τύπων φυσικών και τεχνιτών πετρωμάτων. Η πιστοποιημένη σειρά προϊόντων από πανεπιστημιακούς οργανισμούς την καταξίωσε στην παγκόσμια αγορά, ως κορυφαία λύση εκεί όπου ζητείται ποιότητα και αξιοπιστία. Αδιαβροχοποίηση , καθαρισμός και καθημεινή φροντίδα για μάρμαρα , γρανίτες , ασβεστόλιθους , κεραμικά πλακίδια και τεχνογρανίτες .

Η τεχνική ομάδα που αναλαμβάνει απο την απλή συντήρηση των μαρμάρινων δαπέδων σας εως την εξειδικευμένη εργασια συντήρησης μνημείων .

Όλες οι εργασίες εκτελούνται με σύγχρονες μεθόδους και με άριστα αποτελέσματα .

Ειδκός καθαρισμός, επαναφορά σε αρχική όψη, λείανση και υάλωση, μικροψιγματοβολές, υδροβολές, υδροαμμοβολές, βολές Laser, συντήρηση μνημείων, συντήρηση έργων τέχνης, αδιαβροχοποίησεις, αφαίρεση Graffiti κ.π.α., πιστοποιημένα και αποτελεσματικά .

Μήπως έχετε πρόβλημα ? Ειμαστε κοντά σας !