Ολοκληρωμένη φροντίδα-συντηρηση μαρμάρων-λίθων-γρανιτών-μνημειων-κεραμικών-τεχνογρανιτών-cotto. Λείανση-υάλωση-αδιαβροχοποίηση-ειδικός καθαρισμός-αδιαβροχοποίηση
Finnland Haus Hamburg 2017

Finnland Haus Hamburg 2017

Finnland Haus 2017

Finnland Haus Hamburg

Ονομάστηκε έτσι διότι μετά την κατασκευή  του στέγαζε την πρεσβεία Φιννλανδίας και την κρατική αεροπορική εταιρία της χώρας αυτής.

Ένα Κτίριο κατασκευασμένο την δεκαετία του ’60, χαρακτηρισμένο εν’ τούτης ώς σύγχρονο αρχιτεκτονικό μνημείο. Και αυτό διότι είναι το πρώτο κτίριο που κατασκεύαστηκε απο ¨πάνω¨  προς τα ¨κάτω¨.

Σημείο κατατεθέν της Γερμανικής πόλης τοποθετημένο ανάμεσα στην μικρή και μεγάλη Λίμνη Alster. Τα δύο κλιμακοστάσια περιέχονται στον πυλώνα στήριξης του κτιρίου πάνω στον οποίον στηρίχθηκαν τα 13 υπέργεια και 2 υπόγεια πατώματα. Η συνολική οφέλειμη έκταση ανέρχεται σε πάνω απο 8000 m².

Πηγή φωτογραφίας:www.dr-ing-binnewies.de

Η εταιρία μας συντήρησε εξ ολοκλήρου με μεθόδους επιτρεπτές και ενδεδειγμένες απο την Υπηρεσία Νεοτέρων Μνημείων του γερμανικού Κράτους τα δύο κλιμακοστάσια του Κτιρίου . Συνολικά συντηρήθηκαν 450 κλίμακες και 37 πλατύσκαλα. Τις εργασίες συντήρησης ολοκλήρωσαν η κατάλληλη προστατευτική αδιαβροχοποίηση. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε 10 ημέρες.

Τα υλικά επίστρωσης των κλιμακοστασίων είναι : τσιμεντοπλακίδια μωσαϊκού και ασβεστόλιθου Botticino beige. Οι εργασίες περιελάμβαναν και διορθωτικά στοκαρίσματα και επικολλήσεις.