Finalit Hellas - Η Εταιρεία

Η εταιρία Finalit Hellas ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη ως επίσημος αντιπρόσωπος της μητρικής εταιρίας Finalit Komplett-Steinpflege GmbH. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ειδικά προϊόντα και υπηρεσίες καθαρισμού και προστασίας για όλους τους τύπους φυσικών και τεχνητών λίθων, μαρμάρων και γρανιτών, προσεγγίζοντας το ελληνικό κοινό. Έχουμε εκπαιδεύσει μια ειδική ομάδα τεχνιτών στην ολοκληρωμένη συντήρηση και φροντίδα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα της Finalit. Παράλληλα, έχουμε εξοπλίσει και ένα συνεργείο στην Αττική για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας στην Νότια Ελλάδα.

Καινοτομία και Επαγγελματική Εμπειρία: Η Finalit Hellas στην Προστασία Λίθων και Μαρμάρων

Η Finalit θεωρείται κορυφαία στον τομέα της συντήρησης και φροντίδας όλων των τύπων φυσικών και τεχνητών πετρωμάτων. Η πιστοποιημένη σειρά προϊόντων της έχει καταξιωθεί στην παγκόσμια αγορά ως η κορυφαία λύση για ποιότητα και αξιοπιστία. Προσφέρουμε υπηρεσίες αδιαβροχοποίησης, καθαρισμού και μακροχρόνιας φροντίδας για μάρμαρα, γρανίτες, ασβεστόλιθους, κεραμικά πλακίδια και τεχνογρανίτες.

Η Τεχνική Ομάδα

Η τεχνική ομάδα μας αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σχετικά με τη συντήρηση των μαρμάρινων δαπέδων σας, από την απλή συντήρηση έως την εξειδικευμένη επέμβαση σε μνημεία. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθόδους και επιτυγχάνουμε άριστα αποτελέσματα. Προσφέρουμε ειδικό καθαρισμό, επαναφορά σε αρχική κατάσταση, λείανση και υάλωση, μικροψιγματοβολές, υδροβολές, υδροαμμοβολές, βολές Laser, συντήρηση μνημείων, συντήρηση έργων τέχνης, αδιαβροχοποίηση, αφαίρεση Graffiti και άλλες εξειδικευμένες εργασίες, πάντα με πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα.

Συχνές Ερωτήσεις

Η Finalit ξεχωρίζει ως η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα με τόσο εξειδίκευση στον τομέα της συντήρησης φυσικών πετρωμάτων που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μεγάλων πελατών, όπως μεγάλα ξενοδοχεία, μεγάλοι δήμοι και πολλές μητροπόλεις.

Οι ειδικοί της Finalit Hellas έχουν εκπαιδευτεί στη Γερμανία και την Αυστρία από την ίδια την Finalit, γνωρίζοντας τις πιο εξειδικευμένες μεθόδους του τομέα.

Η πιστοποιημένη σειρά προϊόντων Finalit, αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως η κορυφαία λύση στον τομέα, με πιστοποίηση από πανεπιστημιακούς οργανισμούς. Με την Finalit, μπορείτε να απολαύσετε αδιάβροχα, καθαρά και προστατευμένα μάρμαρα, γρανίτες, ασβεστόλιθους, κεραμικά πλακίδια και τεχνογρανίτες.

Η διαδικασία είναι απλή και αποτελείται από τα εξής βήματα. Αρχικά, ζητάτε μια προσφορά μέσω email ή άλλου κατάλληλου μέσου επικοινωνίας. Ένας εκπρόσωπός μας επικοινωνεί μαζί σας για να συζητήσετε τις ανάγκες σας και να προτείνετε πιθανές λύσεις για τις εφαρμογές που επιθυμείτε.

Στη συνέχεια, πραγματοποιείται η επίβλεψη του χώρου όπου απαιτείται η εργασία. Συζητάμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες του έργου και προσφέρουμε τις κατάλληλες λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Ακολούθως, κανονίζουμε ένα ραντεβού για την πραγματοποίηση των εργασιών. Εάν πρόκειται για κατάστημα, μπορούμε να επιλέξουμε ώρες κλειστού καταστήματος για την εκτέλεση των εργασιών. Σε περιπτώσεις όπου είναι εφικτό, μπορεί να γίνει και δείγμα του αποτελέσματος σε ένα σημείο που έχει συμφωνηθεί, ώστε να είστε ενημερωμένοι για την ποιότητα και την εμφάνιση της εργασίας πριν από την πλήρη εκτέλεσή της.

Η ομάδα μας είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες και να εξασφαλίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι άριστο και ικανοποιητικό.

Η πιστοποιημένη σειρά προϊόντων μας, από πανεπιστημιακούς οργανισμούς, έχει αναγνωριστεί στην παγκόσμια αγορά ως η κορυφαία λύση εκεί όπου απαιτείται ποιότητα και αξιοπιστία. Προσφέρουμε αδιαβροχοποίηση, καθαρισμό και συνεχή φροντίδα για μάρμαρα, γρανίτες, ασβεστόλιθους, κεραμικά πλακίδια και τεχνογρανίτες.

Όταν πραγματοποιείται γυάλισμα, καθαρισμός ή συντήρηση μαρμάρων, λαμβάνουμε υπόψη την ελάχιστη δυνατή παραγωγή σκόνης. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες μεθόδους και εξοπλισμό που ελαχιστοποιούν την παραγωγή σκόνης κατά την διάρκεια των εργασιών. Οι τεχνίτες μας χρησιμοποιούν ειδικά εργαλεία και τεχνικές όπως υγρό γυάλισμα και ελεγχόμενη παροχή νερού για να εξασφαλίσουν ότι η παραγωγή σκόνης περιορίζεται στο ελάχιστο δυνατό. Έτσι, διασφαλίζουμε ότι ο χώρος σας θα παραμείνει όσο το δυνατόν απαλλαγμένος από σκόνη και θα ελαχιστοποιηθούν οι αναγκαίες καθαριστικές εργασίες μετά την ολοκλήρωση των εργασιών. Η ασφάλεια, η προστασία του χώρου σας και η προστασία της υγείας σας είναι πάντα στο επίκεντρο της προσέγγισής μας.

Οι πελάτες μας ποικίλουν και καλύπτουν μια ευρεία γκάμα, από μεμονωμένους ιδιοκτήτες κατοικιών έως μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς. Εξυπηρετούμε Δήμους, Μητροπόλεις, Δημόσιους Οργανισμούς, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Τραπεζικούς Οργανισμούς, Πολυκαταστήματα και παρέχουμε υπηρεσίες σε κλάδους όπως το Facility Management. Επιπλέον, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιώτες ιδιοκτήτες κατοικιών που επιθυμούν επαγγελματική και αξιόπιστη φροντίδα για τα μάρμαρα τους. Ανεξαρτήτως της κλίμακας του έργου, αποδίδουμε μεγάλη σημασία σε κάθε πελάτη μας και προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για να καλύψουμε τις ανάγκες τους.

Η χρήση των προϊόντων Finalit, συμπεριλαμβανομένης της αδιαβροχοποίησης, επιτρέπει την αποτελεσματική επίλυση προβλημάτων και παρέχει μακροχρόνια προστασία στις επιφάνειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε επιπλέον έξοδα για συχνές επεμβάσεις ή αντικατάσταση των πετρωμάτων σας. Επιλέγοντας την Finalit, επενδύετε σε μια αξιόπιστη λύση που θα σας εξασφαλίσει ουσιαστικά αποτελέσματα και μακροπρόθεσμη προστασία των επιφανειών σας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η Finalit Hellas είναι περήφανη για την κατοχή της πιστοποίησης ISO 9001:2015, μιας αναγνωρισμένης διεθνώς πιστοποίησης που αντανακλά την δέσμευσή μας για εξαιρετική διαχείριση ποιότητας και συνεχή βελτίωση.

Υπηρεσίες